Vota PSC, fem Salvador Illa President de la Generalitat

Alcaldessa de Mollet

Com tots sabeu, el pròxim diumenge 14 de Febrer es celebren eleccions al Parlament de Catalunya i tinc l’honor de formar part de la candidatura encapçalada pel company vallesà Salvador Illa, el candidat més ben preparat per afrontar els reptes econòmics i sanitaris dels complicats anys que vindran. Un polític respectuós, dialogant i constructiu, ben diferent de tots aquells que prefereixen destruir ponts amb postures maximalistes. La meva màxima prioritat és i serà seguir treballant per a Mollet del Vallès des de l’Ajuntament, però no us negaré que és un moment molt especial quan et proposen els companys i companyes formar part de la candidatura al Parlament, fruit de la bona feina que fem des del conjunt del socialisme molletà.

Pel que fa a les eleccions, és evident que estem davant d’una important oportunitat. Molts de nosaltres som conscients del que hem patit durant aquests darrers 10 anys de procés, perquè a Mollet i arreu, per desgràcia, ho hem patit també. La nostra Catalunya estimada on tothom tenia cabuda, ha estat dividida i trencada, en una fugida endavant de dies històrics i declaracions buides. Mentrestant, hem vist que durant aquests 10 anys el Govern de la Generalitat ha retallat i afeblit els nostres serveis públics que tant ens havia costat construir i que,  malauradament, ho hem patit tots i totes en primera persona durant la pandèmia.

Però voldria transmetre un missatge d’esperança. Podem passar pàgina d’aquest malson, podem tornar a recosir la nostra societat i encarar una dècada crucial per al futur de Catalunya. Podem escollir entre seguir votant a aquells que volen continuar dividint-nos, i que donen l’esquena a Espanya i a Europa, o podem votar a en Salvador Illa i fer que torni Catalunya, una Catalunya pròspera, capdavantera econòmicament i socialment.

Si ets una de les persones que ara mateix no sap si anar a votar el #14F per por a la #COVID19, em vull dirigir a tu. Votar és segur, des de les diverses administracions hem treballat de valent perquè el pròxim diumenge tots i totes puguem votar amb seguretat i tranquil·litat. No renunciïs a decidir el nostre futur. És el teu dret.
La Catalunya que ens mereixem és la que tu, amb el poder del teu vot, estàs a punt de construir. La Catalunya que parla i no crida. La Catalunya pionera. La Catalunya generosa. La Catalunya sense revenges. La Catalunya del seny. La Catalunya de la retrobada. La Catalunya imparable.

El 14F jo ho tinc clar. Per Mollet, per Catalunya, pels serveis públics de qualitat, i per posar al centre de la política els problemes reals dels catalans i les catalanes, votaré al PSC per a convertir a Salvador Illa en President de la Generalitat. Fem-ho!

 

Alcaldessa de Mollet del Vallès. Va néixer i viu a Mollet del Vallès. És llicenciada en Dret i Ciències Polítiques. És treballadora de l'Administració local.

Edicions locals