L'aposta per la continuïtat

José A. Montero, candidat de Montornès en Comú a l'Alcaldia de Montornès

Política

José A. Montero (MeC)
José A. Montero (MeC)

L'actual alcalde, José Montero, és regidor des del 1999 i afronta els seus sisens comicis com a cap de llista. De 51 anys, és llicenciat en psicologia i educador social i entre les seves aficions destaquen la lectura i el senderisme. En el passat, va ser un dels fundadors del Casal de Músics Masferrer i va jugar al club de bàsquet.

José Montero aspira a la seva quarta legislatura com a alcalde. El candidat dels comuns és el batlle de Montornès des de fa 12 anys i creu que el seu projecte està més fort que mai: "La nostra proposta afronta grans reptes i ho fem amb un gran equip. Aspirem a fer que el resultat s’ampliï i poder recuperar la majoria absoluta".

L'actual alcalde afirma que es veu amb capacitat i ganes de seguir al capdavant del projecte dels comuns i que així ho va cordar tot l'equip: "Jo estic al servei del projecte. Ha estat una decisió col·lectiva que jo seguís al capdavant". El seu equip sí que ha tingut algunes renovacions, però manté gran part dels actuals regidors al capdavant: "Hem tingut relleu de figures veteranes i els que seguim ha estat per una decisió de tots".

Montero creu que la gestió de la pandèmia els afavorirà: "L'oposició no ha fet una bona feina. Durant la pandèmia, un dels moments més durs pel poble, ens van posar les màximes dificultats". El candidat creu que aquest fet "castigarà" als seus rivals a les urnes i els pot donar a ells la majoria absoluta.

Tres propostes principals

- Polítiques públiques socials com la segona escola bressol a l'escola Palau d'Ametlla o la residència de gent gran.

- Aposta per la sostenibilitat amb les comunitats energètiques i les plaques solars a equipaments municipals.

- Incentivar la participació de la comunitat amb un impuls i consolidació de les regidories de barri.

Edicions locals