Tercer intent per ser alcaldessa

Eva Díaz, candidata del Partit dels Socialistes a l'Alcaldia de Montornès

Política

Eva Díaz (PSC)
Eva Díaz (PSC)

Eva Díaz és una administrativa de 55 anys nascuda a Barcelona, tot i que actualment és exclusivament regidora i consellera comarcal. Díaz lidera la candidatura del PSC per tercer cop i en l'actualitat no està a cap entitat local, però va formar part de la Unió de Botiguers. Les seves aficions principals són llegir i cuinar.

El partit socialista vol recuperar l'alcaldia i per aconseguir-ho aposta de nou per Eva Díaz, qui tindrà la seva tercera oportunitat al capdavant de la llista del PSC. La formació creu que aquest serà el seu any, tal com explica Díaz: "El PSC som un partit de govern. Sempre aspirem a governar i a gestionar el nostre poble. Els municipis amb govern socialista són exemplars i es tiren endavant projectes". El partit vermell porta tres legislatures sent el cap de l'oposició i confia a poder ampliar els quatre regidors que tenen ara com ara.

El PSC creu que el govern municipal necessita "un canvi de rumb i de polítiques" que porti aire fresc a l'Ajuntament, i que, per això, necessiten "una majoria diferent que pugui impulsar el poble per ser més sostenible i habitable".

Eva Díaz i el seu equip volen guanyar les eleccions, però són conscients que els pactes poden ser necessaris després del 28-M i no es tanquen les portes: "Nosaltres estem oberts a parlar i ho estarem sempre. La política és una eina de transformació i requereix àmplies majories i consensos".

Tres propostes principals

- Una gestió més eficient i adequada de l'Ajuntament, que assoleixi els objectius establerts.

- Construir la residència-centre de dia per a gent gran, un projecte que fa anys que no avança.

- Millores en la mobilitat com un carril bici o un pont per als vianants sobre el Mogent que connecti amb Les Vernedes.

Edicions locals