Amb el punt de mira a l'Alcaldia

Sergi Martínez, candidat d'ERC a l'Alcaldia de Montornès

Política

Sergi Martínez (ERC)
Sergi Martínez (ERC)

Aficionat a la Fórmula 1 i als correfocs, Sergi Martínez és comptable i va estudiar Administració i Finances. Es va estrenar a la llista fa 4 anys i ara, als 24 anys, encapçala una candidatura per primer cop. Membre del Centre d'Estudis i de la comparsa de Carnestoltes i durant molts anys també del Ball de Diables.

Una candidatura jove i ambiciosa. Aquesta és l'aposta d'ERC per aquestes eleccions, una proposta encapçalada pel nou cap de llista Sergi Martínez Mitjavila. El candidat a l'alcaldia creu que han format "un molt bon equip" i un projecte "treballat" que van començar a elaborar fa un any.

La joventut, especialment dels primers llocs, és un dels punts que més crida l'atenció de la llista d'Esquerra, un factor que Martínez creu que els ajudarà: "Podem atraure a la gent jove que no vota mai. La gent de més edat també veu bé que hi hagi un relleu generacional". Tot i això, aquest no és l'únic factor que el cap de llista destaca de la seva candidatura: "Són gent de confiança que sé que estimen Montornès. Sé que podríem formar un bon govern".

Els republicans apunten alt en aquestes eleccions: "Ens presentem per guanyar. ERC està entre els tres primers i creiem que tenim opcions a plantar cara a Montornès en Comú i a PSC". Martínez també creu que els pactes seran necessaris i posa una condició: "Només pactarem per fer un govern d'esquerres".

Tres propostes principals

- Construir una illa cultural al voltant del Teatre Margarida Xirgu amb Biblioteca, Casal Cultural i Casal de Gent Gran.

- Convertir Montornès en una Vila Florida per millorar la imatge del poble i generar ombres.

- Fer una segona llar d'infants al centre del municipi per augmentar les places i acostar-les a les famílies.

Edicions locals