El PSC demana 'un canvi per avançar i evolucionar' als seus actes de campanya

Els socialistes van organitzar dos actes el passat cap de setmana a Montornès Nord i a l'escola Can Parera

Política

Eva Díaz va detallar les seves propostes als dos actes
Eva Díaz va detallar les seves propostes als dos actes

Cap de setmana de campanya electoral intensa pel PSC Montornès. La candidatura d'Eva Díaz va visitar Montornès Nord el dissabte i l'escola Can Parera el diumenge en dos actes on van recalcar que "Montornès necessita un canvi" i que "la gestió socialista és la ideal" per aquest canvi.

Aquesta idea d'aires nous al govern municipal és la que està protagonitzant la campanya socialista, tal com explica la seva candidata a l'alcaldia Eva Díaz: "Demanem un canvi per avançar i evolucionar. Aquest govern ja té massa desgast i els projectes no li surten. Necessitem noves majories que integrin més gent. El govern de Montornès en Comú s'ha acabat instal·lant en un podi des del qual no escolten a la resta de grups polítics i tampoc a la ciutadania".

Per aconseguir-ho, Díaz ressalta la seva candidatura com "l'única manera de fer-ho": "La gestió socialista sempre es compromet i és solvent, compleix amb els seus projectes. Ho veiem a altres municipis on els projectes sí que tiren endavant com Montmeló, Parets o la Llagosta". La cap de llista posa en valor el seu equip, del qual assegura que compta amb "més gent, molta il·lusió i moltes ganes de treballar".

També enalteix l'equip de Montornès el convidat de l'acte del diumenge, el diputat al Congrés Arnau Ramírez: "Tenen un equipàs, el millor programa possible i una gran candidata. Porten una candidatura amb ganes". El diputat socialista creu que el govern actual del municipi ha perdut "les ganes i la il·lusió i no busca projectes" i ho exemplifica amb el projecte de la residència per a gent gran.

També a Montornès Nord

Abans de Can Parera, el grup socialista va estar a Montornès Nord amb un altre acte, on van tenir la participació de la diputada al Congrés Lídia Guinart. Allà, Eva Díaz i el seu equip van explicar les seves iniciatives pel barri com la recuperació del mercat o la creació de 50 noves places d'aparcament.

L'alcaldable assegura que “els grans avenços del barri de Montornès Nord sempre han vingut de la mà dels governs socialistes” i critica “la deixadesa que practica l’actual govern municipal, que no ha fet res pel barri”.

Edicions locals