Fem Montornès aposta pel medi ambient i les entitats en el seu acte central de campanya

El manteniment i neteja dels carrers o l'eficiència energètica van ser dels punts més importants de l'acte de dissabte

Política

La plaça de Joan Miró va ser l'indret escollit per l'acte de Fem Montornès
La plaça de Joan Miró va ser l'indret escollit per l'acte de Fem Montornès

Fem Montornès va realitzar el seu acte central de la campanya electoral el passat dissabte a la tarda a la plaça de Joan Miró. Fran Sánchez, Irene Egea i Tamara Gil, candidats número 1, 4 i 6 de la llista, van ser els encarregats de presentar les propostes de la formació pels comicis del dia 28.

El seu candidat a l'alcaldia, Fran Sánchez, remarca els quatre eixos sobre els quals basen les seves propostes que són "fer un Montornès més obert, viu, sostenible i habitable". L'alcaldable va reiterar el seu compromís per complir i per fer propostes realistes: "No parlem d'una pluja d'equipaments com altres candidatures que prometen projectes que no han complert en 12 anys. Nosaltres estem per fer el que diem".

Sánchez torna a parlar de la residència i del centre de dia per gent gran, una de les seves principals propostes, tot i que les supedita a la situació econòmica del consistori: "L'equip de govern ha estat tirant de romanent i, per tant, no sabem com estem i no podem dir a la gent que farem grans projectes sense saber que tenim".

El cap de llista de Fem també creu que hi ha "molta feina a fer" en temes com el manteniment i la neteja dels carrers o l'eficiència energètica, i ho exemplifica amb algunes de les seves propostes: "Volem canviar les finestres de l'OAC o del CEM Les Vernedes per estalviar en calefacció. Sabem que aquestes són propostes que no ens donen vots, però s'han de fer per deixar de cremar recursos".

Una millor relació amb les entitats

La formació municipalista també va remarcar la importància d'un treball conjunt entre el consistori i el teixit associatiu local. En aquest sentit explica les seves propostes Tamara Gil, la número 6 de la candidatura: "Volem parlar amb totes les associacions del poble i veure en què podem ajudar-les. Apostem per una bona relació amb les entitats perquè les que es mouen i fan coses són elles".

L'agrupació va optar per un acte amb diverses activitats complementàries pel seu acte central de campanya, amb el concert dels músics Miguel Ángel i Agustín Bueno i un bingo musical.

Edicions locals