Nou circuit de cal·listènia a la riera de Vinyes Velles

La instal·lació va ser una de les propostes guanyadores dels pressupostos joves Kosmos

Societat, Esports

El nou espai ofereix diversos exercicis per a l'entrenament físic
El nou espai ofereix diversos exercicis per a l'entrenament físic | Ajuntament de Montornès

El passeig del torrent de Vinyes Velles ja compta amb un nou circuit de cal·listènia. El nou equipament ofereix una desena d'aparells per fer exercici físic i està situat al tram del torrent situat entre l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i el carrer de Joan Carles I.

El conjunt inclou una desena d’aparells per exercitar el cos entre els quals hi ha una biga d’equilibri, un banc d’abdominals inclinat, una barra alta estil serp, paral·leles petites i llargues, una combinació de barres freestyle, anelles i una doble escala de transicions a diferents alçades. La instal·lació té capacitat per a més de 20 usuaris i s’acompanya d’un cartell informatiu on s’especifiquen les normes d’ús.

La cal·listènia es defineix com un conjunt d’exercicis que se centren en la utilització del pes propi corporal per realitzar un entrenament integral del cos: abdominals, flexions, esquats, muscle-ups, fons de braços verticals, entre d’altres.

La inauguració d'aquest nou espai de cal·listènia és un dels projectes sorgits dels pressupostos participatius joves Kosmos de l'any 2022. La inversió per aquest nou espai ha estat de 18.104,02 € per part de l'Ajuntament.

Edicions locals