FEM Montornès obre la campanya amb propostes per revitalitzar i millorar la convivència a Montornès Nord

La formació promet la reobertura del Consultori de Salut del barri i es compromet a tirar endavant el Centre de Dia per a gent gran

Política

FEM Montornès obre la campanya amb propostes per revitalitzar i millorar la convivència a Montornès Nord
FEM Montornès obre la campanya amb propostes per revitalitzar i millorar la convivència a Montornès Nord

La formació municipalista FEM Montornès va iniciar la campanya electoral dissabte amb un acte a la plaça del Poble, on va exposar algunes de les seves propostes per revitalitzar el barri de Montornès Nord a més de parlar de salut, gent gran, cohesió i convivència.

La número 2 de la candidatura, Montse Garcia, va manifestar la necessitat urgent de construir el Centre de Dia, "sense excuses", per poder atendre les persones grans del municipi que cada vegada representen un percentatge més alt del total. També va prometre la reobertura del Consultori de Salut de Montornès Nord després de les eleccions per tal d’atendre les persones del barri.

Per la seva part, el candidat a l’Alcaldia, Fran Sánchez, va denunciar que actualment Montornès Nord "està ple de places i buit de serveis". Sánchez es referia a les queixes veïnals pel tancament de les oficines bancàries, el tancament de comerços o l’estat actual del mercat setmanal. "Cal, conjuntament amb els veïns, dissenyar polítiques per revitalitzar el barri: si tornar a ubicar el Mercat setmanal en dimecres o decidir què fer amb l’edifici del Mercat Municipal". I és que Sánchez qüestiona que el trasllat a l'edifici que s'està construint davant la Hermandad de Nuestra Señora del Carmen sigui una solució.

El candidat també va criticar les noves instal·lacions de la Fundació Johan Cruyff, que, segons Sánchez, no ajuden a cohesionar el barri i va aprofitar per reconèixer la tasca del Club Esportiu Montornès Nord, "formant futbolísticament, però sobretot educant en valors als joves del barri", deia.

Per finalitzar, el candidat també va abordar el problema de convivència que viuen algunes comunitats de veïns a Montornès i va denunciar l’actitud d’algunes forces polítiques que, segons Sánchez, "utilitzen aquestes problemàtiques per enfrontar veïns" i ‘l'actitud d’altres forces que "miren cap a un altre costat com si el problema no existís". FEM Montornès considera que "cal utilitzar totes les eines de l’Ajuntament per garantir la convivència a les comunitats de veïns de Montornès, des de serveis socials a la policia i els serveis jurídics". En aquest sentit, proposen la creació d'una Taula de Convivència amb més protagonisme del veïnat i menys de l’Ajuntament. I en aquesta línia va comentar que res millorarà més la convivència que un teixit associatiu ben viu. Va felicitar la tasca de l’Esplai Panda i la Comissió per la Festa de Sant Joan i va encoratjar els veïns i veïnes de Montornès Nord a fer reviure l’Associació de Veïns "sense la tutela de cap partit polític".

 

Edicions locals