El CA Montornès es queda a un punt de l'ascens

L'equip montornesenc no va poder encadenar el segon ascens consecutiu per la mínima

Esports

L'equip montornesenc tindrà un segon any al grup C
L'equip montornesenc tindrà un segon any al grup C | CA Montornès

El Club Atletisme Montornès s'ha quedat sense ascens al grup B de la lliga catalana per un sol punt. Els atletes montornesencs iniciaven la segona jornada, celebrada a Castellar del Vallès, en plaça de promoció, però finalment seran el CE Penedès i el CA Sant Celoni els que pugin a la segona categoria de l'atletisme català. 

Després d'una gran actuació a la primera jornada, el CA Montornès va signar un cinquè lloc a la segona jornada, sumant 340 punts. Els atletes del club local van aconseguir resultats destacables com les victòries de Sergio Pérez als 800 metres, d’Aaron Ramírez a la javelina i de Sara Galán al triple, als quals també es van sumar els segons llocs d’Israel Ferron als 400 metres tanques, d’Izan Ramírez als 5.000 metres marxa, d’Iris Julián al salt d'alçada i de l'equip del 4x400 metres relleus.

Tot i això, l'actuació del CA Montornès no va ser suficient i es va veure superat pel CA Sant Celoni per un sol punt, amb 694 contra els 693 dels montornesencs. Per tant, seran els de Sant Celoni i el CE Penedès els que pugin al grup B, mentre que els de Montornès es mantindran al grup C, una categoria on s'han estrenat aquest any després de l'ascens assolit la temporada passada.

 

Edicions locals