Els karatekes més joves de Montornès es reuneixen al campionat escolar

Una cinquantena d'infants van participar en la competició del CK Montornès

Esports

Els nens i nenes van poder competir sense la pressió d'un torneig oficial
Els nens i nenes van poder competir sense la pressió d'un torneig oficial | Club Karate Montornès

El Club Karate Montornès va celebrar el passat diumenge el seu tradicional campionat escolar, on participen els nens i nenes de Montornès que fan karate al club o a les seves escoles. La jornada va comptar amb una cinquantena d'infants provinents de les cinc escoles de Montornès i dues de Canovelles on són entrenadors alguns membres del club.

El torneig, celebrat al Sorralet, va comptar amb participants de les categories benjamí, aleví i infantil en les dues modalitats del karate, la kata i el kumite. Els familiars i entrenadors del club van ser els àrbitres i jutges de les competicions.

María López, entrenadora del CK Montornès, valora molt positivament la competició: "És una cita molt important perquè els nens perdin la por de cara a les competicions oficials". A la jornada també van participar-hi tres esportistes de la modalitat de parakarate.

Ensenyant als familiars

El dia abans, el Club Karate Montornès també va organitzar la jornada de karate en família, on els familiars dels nens del club poden aprendre l'esport. Una trentena de pares, mares i infants van poder assistir a una classe de kihon i defensa personal impartida pels entrenadors del club María López i Jorge Juan Martínez.

Edicions locals