La Nit de l'Esport torna a Montornès aquest divendres

La gala esportiva es va celebrar per últim cop el 2019, abans de la pandèmia

Esports

El Sorralet acollirà novament la Nit de l'Esport
El Sorralet acollirà novament la Nit de l'Esport | Ajuntament de Montornès

Montornès celebrarà la seva 19a Nit de l'Esport aquest divendres, en la que serà la primera edició des del 2019. La Carpa Polivalent El Sorralet és l'indret escollit per aquesta gala, que premiarà els esportistes i equips montornesencs més destacats de la temporada 2021-2022 amb un total de 10 categories.

El divendres al vespre s'espera que més de 400 persones vinculades a l'esport local es reuneixin al Sorralet pel veredicte dels premis. En total, s'entregaran 10 reconeixements pels quals hi ha 50 esportistes individuals i 14 equips nominats. Els guardons individuals que es repartiran seran: millor esportista sènior, millor esportista infantil, esportista sènior més constant i esportista infantil més constant; tots ells amb categoria masculina i femenina. També tindran premi el millor equip sènior i el millor equip infantil.

A més, enguany l'Ajuntament donarà quatre reconeixements especials a l'excel·lència esportiva, que s'entregaran en una rebuda institucional unes hores abans de la gala. Els premiats amb aquests distintius són Alex Villa, del Club Escacs Montornès; Maria López, del Club Karate Montornès; Yago Domínguez, pilot de motocròs; i l'atleta Miquel Corbera.

Edicions locals