Montornès en Comú combina experiència de govern i cares noves a la llista per a les municipals

Tres dels actuals regidors passen a ocupar posicions més baixes a la candidatura que es va presentar divendres al Margarida Xirgu

Política

Montornès en Comú combina experiència de govern i cares noves a la llista per a les municipals
Montornès en Comú combina experiència de govern i cares noves a la llista per a les municipals

Combinar experiència al govern municipal amb cares noves. Aquest ha estat un dels principis de Montornès en Comú per confeccionar la candidatura per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Divendres, el teatre Margarida Xirgu acollia l'acte de presentació de la llista, que encapçala l'actual alcalde, José A. Montero.

Montero estarà acompanyat en els primers llocs de persones de pes de la formació que formen part de l'actual govern municipal. És el cas de Natalia Segura Gimenez (2), Jordi Delgado Mengual (3), Mercè Jiménez Cerezuela (4), Mar García Martos (5). Els regidors que aquesta vegada fan un pas al costat i ocupen llocs més baixos a la llista són Ana Madrona, Juanjo Fernández i Sergio Carrillo, però "no abandonen el projecte", diu Montero, qui afegeix que el partit ha plantejat "un cert relleu al govern actual i s'ha deixat espai per a persones noves. L'objectiu és recuperar la majoria absoluta que teníem amb nou regidores o més", diu el cap de llista.

Als primers deu llocs de la llista s'afegeixen noms que s'estrenen amb els comuns com Marc Fuentes Molina (6), Evelyn de la Rosa Garcés (7) –qui va ser número 2 de la candidatura de Junts per Montornès com a independent el 2019–, Ricardo Piris Martín (8), Isabel Ortiz Torres (9) i Walid Hloud Midane (10).

La resta de la llista està formada per Abel Navarro Cardenal, Alfredo Acebedo Márquez, Sergio Carrillo Quintanilla, Albert Porcar Ibañez, Mari Carmen Pacheco Torres, María José Figuera Martínez, Juan José Fernández Martín, Ana Madrona Rey, Daniel Mora Trinidad, Emilio Sánchez Ortiz, José Luis López Ramón, Pedro Hernández Izquierdo.

"Presentem una candidatura molt diversa que recull representants de diferents sectors econòmics, orígens, generacions... perquè volem que el nostre projecte sigui un reflex de la realitat de Montornès". En aquest sentit, a l'hora d'elaborar la llista, la formació ha volgut reforçar amb persones que s'incorporen al projecte alguns aspectes relacionats amb objectius programàtics com el canvi climàtic i la mobilitat, els aspectes de la diversitat i també persones joves que treballin en l'àmbit de joventut i infància. 

Edicions locals