El Club Handbol Montornès supera el centenar de jugadors

El club segueix centrat en reforçar i ampliar la base i els equips de categories infantils

Esports

El benjamí femení és líder de la lliga comarcal
El benjamí femení és líder de la lliga comarcal | CH Montornès

El Club Handbol Montornès prepara el final de temporada amb la fita històrica d'haver superat els 100 jugadors. El club compta actualment amb 110 membres que competeixen en nou equips, una xifra que des de l'entitat esperen ampliar de cara a la temporada vinent, especialment en conjunts femenins.

El club de Montornès prepara un final de temporada ple d'activitats i propostes per tots els seus membres, més enllà del final de les lligues i les competicions. L'entitat ja ha anunciat unes colònies pels seus nens i nenes i una jornada de celebració amb botifarrada i un torneig 3x3 a El Sorralet i també preveu alguna sorpresa més. El president del club, Enric Molina, afirma que afronten aquests mesos amb "màxima il·lusió i ganes". 

El president també es mostra satisfet pel creixement del club: "Estan venint molt nens nous encara que estiguem a final de temporada. Ja som uns 110 jugadors". Aquesta fita també ha estat possible gràcies al programa d'handbol a les escoles i instituts, mitjançant el qual el club ha mostrat el seu esport als centres educatius del municipi: "Hi ha molts nens i nenes que els hi ha encantat. Ha estat molt bona feina", destaca Molina.

Unes possibles campiones de lliga

A nivell de resultats, destaca el paper del benjamí femení, que és líder i lluita per guanyar la lliga comarcal en un grup amb clubs històrics com el BM Granollers, el BM La Roca o el CH Cardedeu. El president es mostra satisfet pels resultats, tot i que remarca que la seva prioritat no és la competició: "El nostre lema sempre és que s’ho passin bé i facin amics".

El CH Montornès ja comença a preparar el curs vinent. El principal objectiu per la temporada 2023-2024 serà ampliar equips: "Farem més equips perquè ara tenim alguns amb 17 o 18 jugadors. La nostra prioritat és crear un cinquè conjunt femení".

Edicions locals