La jornada Arrels es capbusarà en la història de les dones a Montornès

L'activitat es farà el diumenge 19 de març a la plaça Joan Miró

Societat

| Aj. Montornès

En el marc de les activitats del 8-M, l'Ajuntament organitza la jornada Arrels. Empremtes i llegat, una trobada que pretén reflexionar sobre el paper del col·lectiu femení al municipi a través de les experiències de diverses dones.

La proposta, votada als pressupostos participatius +30 Kosmos del Departament de Participació Ciutadana i que està inclosa en els actes del Dia Internacional de les Dones d'enguany, tindrà lloc diumenge 19 de març a la plaça de Joan Miró.

A les 10.30 h s'oferirà una breu exposició que anirà seguida, a les 11 h, d'una taula rodona sobre lideratge i participació femenina. Hi intervindran la mestra jubilada Montse Garcia, la llevadora jubilada Encarna Gascón i l'educadora social Helena Ollé. L'espai estarà moderat per la tècnica municipal de Cultura i Festes Anna Poderoso.

Amb la tertúlia es vol aprofundir en el paper de la dona montornesenca i el seu llegat, desenterrar la invisibilitat i el seu oblit, i reflexionar sobre el lideratge femení d’abans i fins a l’actualitat a partir dels testimonis de dones que s’han convertit en referents de la seva comunitat.

La cantautora María Ruiz tancarà l'acte a les 12.30 h amb un concert.

Hi haurà servei de barra a càrrec de l'Esplai Panda.

Edicions locals