Curs a Montornès per observar les aus del Parc de la Serralada Litoral

La formació teòrica i pràctica serà els pròxims 18 i 19 de març

Societat

Curs a Montornès per observar les aus del Parc de la Serralada Litoral
Curs a Montornès per observar les aus del Parc de la Serralada Litoral | FOTO: Parc de la Serralada Litoral

El Parc de la Serralada Litoral, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Montornès, organitza un curs teòric i pràctic per observar les aus més comunes de la zona, que es farà els pròxims 18 i 19 de març.

La formació està adreçada a tots els públics i es divideix en dues sessions. La primera serà teòrica i tindrà lloc el dissabte 18 de març, de 10 a 13 h, a la sala multimèdia de Can Saurina.

L'endemà es durà a terme la segona trobada del curs, de caràcter pràctic. En aquest cas, les persones que hi assisteixin sortiran a les 9 h de la plaça de Joaquim Mir i duran a terme una passejada que acabarà a les 12 h i que té una distància de 3 km i 60 metres de desnivell. L’organització detalla que cal portar binocles o càmera de fotos i recomana dur-hi una guia d’ocells i roba i calçat adequats.

A través de l’activitat, els i les participants podran conèixer i aprendre a detectar els ocells més comuns a la Serralada Litoral. L’entitat Aula BGT, amb més de 20 anys d’experiència en la matèria, impartirà la formació.

Per apuntar-se al curs cal reservar plaça al web entrapolis.com abans del 17 de març a les 14.30 h. El preu és de 4 euros per a persones adultes i de 3 euros per a infants de 6 a 12 anys. Els menors de 6 anys no han de pagar entrada, mentre que les famílies nombroses i els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals tenen un 10 % de descompte.

Edicions locals