L'exregidora del PP a Montornès Cristina Tarrés es postula com a candidata de Vox a Granollers

Tarrés va formar part del Consistori montornesenc durant 12 anys

Política

L'exregidora del PP a Montornès Cristina Tarrés es postula com a candidata de Vox a l'Alcaldia de Granollers. El partit d'ultradreta farà dissabte un acte a la sala Tarafa de la capital del Vallès Oriental, en què es podria oficialitzar la candidatura.

Tarrés va formar part de l'executiva local de CDC, que va deixar per entrar al PP els anys 90. Va ser regidora dels populars a l'Ajuntament de Granollers entre 1995 i 1999. Arran d'una disputa amb el seu successor, Paco Mora, va deixar Granollers i el 2003 va vincular-se amb el PP de Montornès, d'on va ser regidora 12 anys, amb un mandat a govern amb la cartera de Relacions Ciutadanes, Mobilitat, Transport i Planificació Estratègica.

Va militar a Montornès fins al 2018, quan va recuperar la militància a Granollers per intentar tornar a encapçalar el projecte popular a la ciutat. En no aconseguir-ho, el 2019 Tarrés es va donar de baixa del PP. Va anunciar llavors la creació d'una plataforma ciutadana perquè "he arribat a la conclusió que no cal militar en cap partit per implicar-se en política; ara és més habitual col·laborar com a independent", deia.

Fa mesos que treballa per intentar tornar a ocupar l'acta de regidora, ara a través del partit ultra.

Edicions locals