Robert Cuesta torna a la banqueta del KH-7 Granollers

L'entrenador montornesenc agafa el timó del primer equip femení del club granollerí

Esports

El tècnic montornesenc viurà una segona etapa al KH-7 Granollers
El tècnic montornesenc viurà una segona etapa al KH-7 Granollers

El tècnic de Montornès Robert Cuesta torna al BM Granollers per dirigir el seu primer equip femení. L'entrenador arriba després de la destitució de Dolo Martín, que deixa l'equip en l'antepenúltim lloc, en posicions de promoció de permanència. Per tant, el seu objectiu serà treure a les granollerines de les places de descens.

Cuesta va dimitir dilluns del càrrec d'entrenador del Rocasa Gran Canària, equip que dirigia des de feia una temporada i mitja. L'any passat va aconseguir guanyar l'EHF European Cup i enguany lluitava pel títol de la Divisió d'Honor.

Des del dimarts, el de Montornès és el nou entrenador del KH-7 Granollers amb l'objectiu principal d'evitar la promoció de permanència i fer un bon paper en la fase final de la Copa de la Reina.

Cuesta va ser el segon entrenador de les tres primeres temporades del Granollers a la Divisió d'Honor, quan el tècnic era José Luis Villanueva. Posteriorment, es va convertir en el primer entrenador de l'equip durant quatre temporades. Una tasca que va compaginar alguns anys amb la de preparador físic de la selecció espanyola absoluta. 

Robert Cuesta té una àmplia trajectòria vinculada a l'entitat granollerina de 22 anys. Va ser jugador del club dels 12 als 19 anys i, des dels 16 anys, va començar a dirigir equips del planter, des d'infantils fins al primer equip femení. 

Edicions locals