L’Esquiada Jove obre les activitats dels pressupostos Kosmos de 2023

Les inscripcions es podran fer fins al 8 de febrer a l'Sputnik i el Satèl·lit

Societat

| Font: FGC Turisme

El Departament de Joventut de l'Ajuntament de Montornès organitza, per tercer any consecutiu, una sortida a la neu que tindrà lloc el 20 de febrer, dia de lliure elecció dels instituts.

L'esquiada que es farà a La Molina serà la primera activitat de l'any emmarcada en els pressupostos participatius joves Kosmos. Per assistir-hi caldrà apuntar-s’hi abans del 8 de febrer als centres juvenils Sputnik o Satèl·lit. Si hi ha més sol·licituds que places disponibles es realitzarà un sorteig.

Després de la Festa de Nadal al Teatre Margarida Xirgu, inclosa ja en els pressupostos participatius Kosmos 2023, el Departament de Joventut continua impulsant les activitats escollides a les assemblees joves. S'hi podran apuntar joves d'entre 14 i 30 anys. A través dels pressupostos es finançarà l’autobús que els durà fins a l’estació d’esquí.

Es podrà triar entre fer esquí, snowboard o tubing i també hi haurà l’opció de llogar el material. El preu de la sortida variarà segons l’opció triada: forfet, assegurança i casc, 43 €; forfet, assegurança, casc i lloguer de material (esquí o snowboard), 60 €; i tubing (2 baixades), 5 €.

Edicions locals