FEM Montornès situa el manteniment dels carrers com a prioritat al programa electoral

El partit va celebrar dissabte la primera jornada per elaborar el programa de cara a les eleccions del 28-M

Política

FEM Montornès situa el manteniment dels carrers com a prioritat al programa electoral
FEM Montornès situa el manteniment dels carrers com a prioritat al programa electoral

FEM Montornès ha celebrat aquest cap de setmana la primera de les jornades temàtiques per definir les propostes que formaran part del seu programa electoral de cara a les eleccions del 28 de maig.

En la jornada van participar una vintena de persones vinculades a FEM i membres d’entitats del municipi, que van debatre les necessitats i les propostes en matèria de mobilitat i
sostenibilitat. "S’ha posat de manifest la deixadesa en el manteniment dels carrers, una deixadesa que l’equip de govern actual intenta resoldre mesos abans de les eleccions amb accions concretes de reasfaltat", opinen des de FEM Montornès.

De fet, la preocupació pel manteniment dels carrers és una de les més destacades de l’enquesta de la Diputació de Barcelona que ha publicat SomMontornès. En aquest sentit, FEM Montornès assegura que posar al dia els carrers de Montornès és un dels objectius de mandat per a la formació amb un projecte que "cal que sigui degudament planificat i
portat a la pràctica", diuen.

Per altra banda, durant la trobada programàtica que es va fer al local de FEM Montornès (Joan XXIII, 15), també es van posar les bases del que serà el programa de sostenibilitat del partit. "En l’actualitat Montornès presenta dades molt preocupants: mala qualitat de l’aire, taxa molt baixa (41,5%) de reciclatge i una manca de política energètica, amb edificis mal aïllats, lluminàries poc eficients...", apunten des de FEM Montornès. En aquest sentit, el partit vol organitzar un acte públic amb persones expertes en el tema que "puguin compartir experiències municipals sostenibles".

La pròxima jornada programàtica serà l'11 de febrer a les 10 h. La reunió tractarà els àmbits d'atenció social, igualtat i salut.
 

Edicions locals