El CEM Les Vernedes recupera abonats a nivells prepandèmics

A la Taula Oberta de l'equipament també es va parlar de futures millores i canvis

Esports

La sala de fitness del complex és reformarà, previsiblement, aquest any
La sala de fitness del complex és reformarà, previsiblement, aquest any | CEM Les Vernedes

El Complex Esportiu Municipal Les Vernedes va tancar l'any 2022 amb 2.265 abonats, una xifra similar a les registrades abans de la pandèmia, ja que a finals de 2019 el complex tenia 2.230 usuaris.

El repunt d'usuaris és causat per la tornada a la normalitat després de la pandèmia i per les promocions i ofertes que el centre ha realitzat durant els últims mesos per incentivar les inscripcions, com per exemple la gratuïtat de la matrícula iniciada el passat octubre.

Aquesta és una de les dades més importants que es van desprendre de la Taula Oberta de l'equipament, que reuneix personal de l'equipament, representants de l'Ajuntament i usuaris del centre d'esports per analitzar el present i futur de l'equipament. L'última sessió es va celebrar a finals de 2022, per fer balanç de l'any i parlar de les novetats futures.

A la reunió també es van tractar temes com les opinions recollides amb els dispositius electrònics que es van instal·lar per tot el complex. Els resultats són positius, ja que el nombre de bones valoracions està per sobre del 70% i amb èmfasi en les millores aplicades durant el 2022.

Altres temes tractats van ser els dos segells de qualitat que el CEM Les Vernedes va obtenir de la mà del Col·legi Professional de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya o el balanç del Casal de Vacances, així com les properes inversions.

Modernització de la sala fitness

Precisament en les pròximes inversions és on hi ha un altre dels punts destacats, com és la reforma de la sala de fitness. L'equipament, l'Ajuntament i els usuaris concorden que l'espai necessita una reforma que es dura a terme, previsiblement, durant aquest any, però encara està en fase de projecte i té pendent un procés participatiu per saber l'opinió dels abonats. Les obres se centraran a modernitzar la sala, un dels espais més usats del complex. A la Taula Oberta també es van debatre temes com un possible canvi de l'horari, una mesura que s'estudiarà però que, de moment, no està previst aplicar.

Edicions locals