Joaquín Gómez, de la Xurreria Ca la Maria, és Mestre Artesà Alimentari

El xurrer va recollir el diploma de la Generalitat que reconeix la seva trajectòria

Economia

Joaquín Gómez porta 20 anys al capdavant de la xurreria
Joaquín Gómez porta 20 anys al capdavant de la xurreria | Generalitat de Catalunya

Joaquín Gómez, propietari de la xurreria Ca la Maria, va rebre fa unes setmanes el diploma de Mestre Artesà Alimentari, atorgat per la Generalitat. Gómez va rebre el premi de 2021 en una gala ajornada per la pandèmia, juntament amb els premiats de 2021 i 2022. El diploma és un reconeixement a la feina i a la trajectòria de Gómez com a xurrer, instal·lat des de fa quasi 20 anys a Montornès.

Gómez explica que és "un orgull" per a ell rebre aquest reconeixement tots els anys de feina El xurrer creu que factors que marquen la diferència al seu negoci són "el tracte al client i la qualitat dels productes", que es guanya dia a dia. Gómez també destaca la proximitat de la seva xurreria: "Som un negoci de poble, coneixem als nostres clients i els hi donem un tracte familiar".

Rebre aquest diploma suposa "una mica més de prestigi i de confiança dels clients", afirma Gómez. D'ara endavant, el xurrer afirma que vol "seguir lluitant i oferint als clients qualitat i bon tracte personal".

Quasi 20 anys de xurros

La xurreria Ca la Maria va obrir a la plaça de la Font de Montornès fa 19 anys. La seva història comença amb el sogre del Joaquín, el propietari del local, que volia muntar una xurreria a l'establiment. El Joaquín no va dubtar i es va formar per l'ofici, deixant la seva feina a una fàbrica del poble per fer realitat el somni del seu sogre. Des de llavors, Ca la Maria s'ha convertit en un dels comerços més reconeguts del municipi amb un producte casolà fet cada dia i que ara ha rebut aquest reconeixement de la Generalitat.

Edicions locals