La campanya Montornès Som Comerç va generar compres a les botigues del poble per valor de més de 98.000 euros

Montornès reparteix 10.000 euros en vals de compra per gastar a les botigues del municipi

Economia

La campanya Montornès Som Comerç per incentivar les compres de Nadal a les botigues del municipi ha generat un volum de compres per un valor superior a 98.000 euros. La Unió de Botiguers i l’Ajuntament han realitzat el sorteig de vals de compra moneder emmarcat en la iniciativa, que ha repartit 10.000 euros en vals de compra per gastar als establiments de la població.

Per segon any consecutiu, els botiguers i l'Ajuntament han promogut la campanya nadalenca per incentivar les compres locals. Fins a 863 persones usuàries de la targeta moneder Montornès Som Comerç –que compta amb 1.623 persones registrades– han entrat en el sorteig per haver comprat en algun de la trentena d’establiments adherits entre el 12 de desembre i el 5 de gener. En aquestes dates, s’han registrat un total de 3.001 operacions de compra als 32 establiments participants, unes operacions que han comportat un volum de vendes de 98.009 euros.

En el sorteig realitzat diumenge a l'Ajuntament s’han repartit 177 premis per valor de 10.000 euros: 2 premis de 500 euros; 5 premis de 200 euros; 20 premis de 100 euros; 100 premis de 50 euros, i 50 premis de 20 euros. Les persones que han participat en el sorteig poden consultar si han resultat guanyadores a l’apartat “Saldos” de l’app Montornès Som Comerç. En el cas d’haver guanyat un dels premis, tindran temps de bescanviar-lo entre l’1 de febrer i el 31 de maig.

Les persones usuàries de l’aplicació Montornès Som Comerç i la targeta moneder que duu associada poden beneficiar-se de descomptes i promocions durant l’any a les botigues adherides. L’app Montornès Som Comerç està disponible de forma gratuïta per a dispositius Android i iOS.

Edicions locals