El Club d'Escacs Montornès arrenca amb derrota

El primer equip va caure a Balaguer per 6,5 a 3,5 punts

Esports

La lliga d'escacs ha tornat pel CE Montornès
La lliga d'escacs ha tornat pel CE Montornès | Arxiu

El Club d'Escacs Montornès ha començat un nou any a Segona Catalana amb derrota. El conjunt montornesenc va caure a la primera jornada de la competició contra el Balaguer per 6,5-3,5, en unes partides on el club de Montornès només va poder presentar set jugadors dels deu necessaris, fet que va provocar la seva derrota.

En les set partides disputades, Balaguer i Montornès van empatar a tres punts i mig. Alex Villa, Roberto Villa i Izan Ramírez va portar les tres victòries montornesenques, mentre que Hong Wei Zheng va signar un empat. La derrota del club montornesenc arriba per les tres partides que no es van poder jugar per falta de jugadors del club vallesà i que van donar tres punts al Balaguer.

D'aquesta manera, el primer equip es queda amb zero punts a la classificació i ocupa la vuitena posició. L'any serà difícil per l'equip de Montornès, ja que ha quedat enquadrat al grup lleidatà de segona, el que els obligarà a realitzar grans desplaçaments i possibles jornades amb falta de jugadors com la primera.

Aquest cap de setmana també han arrencat la lliga la resta d'equips del club. Enguany el CE Montornès comptarà amb tres sèniors i un equip sub 12, que ha obtingut el resultat més destacat de la primera jornada després de sumar l'únic triomf del club amb una victòria per 1-3 al Palau Ausit de Ripollet. L'equip sub12 es col·loca quart a la lliga de promoció i aspira a repetir la segona plaça aconseguida l'any passat.

Edicions locals