Demanen 30 anys de presó per a un jove acusat d'agredir sexualment i robar a una dona a Montornès

El judici està previst per al pròxim 26 de gener a l'Audiència de Barcelona

Societat

L'Audiència de Barcelona acollirà el judici contra un home acusat d'agressió sexual i de robar una dona a Montornès, uns fets pels quals la Fiscalia demana més de 30 anys de presó.

Els fets es remunten a l'octubre de 2020, quan segons el relat del ministeri fiscal, la víctima, una dona veïna de Montornès –especialment vulnerable per patir trastorns psíquics– va sortir de matinada a fer una volta. A la plaça Joan Miró s'hauria trobat amb l'acusat a qui hauria demanat un cigarret.

Segons la Fiscalia, el processat hauria acompanyat la dona una estona fins que presumptament va atacar-la en un intent d'agredir-la sexualment. La víctima s'hauria resistit, però l'acusat hauria tret un ganivet i sota amenaça l'hauria portat a unes cases abandonades, on el jove hauria consumat la violació. Posteriorment, l'home va exigir a la víctima que li donés les joies que portava abans de deixar-la marxar.

Per aquests fets, la Fiscalia demana 31 anys i mig de presó pels delictes d'agressió sexual en grau de temptativa a persona vulnerable (10 anys), delicte d'amenaces (un any i mig), delicte d'agressió sexual a persona vulnerable (15 anys) i delicte de robatori amb intimidació (4 anys).

Edicions locals