Maria López es penja l'or per equips a les Series A de karate

La del CK Montornès va assolir la primera posició a la categoria de kata per equips

Esports

Maria López (esq.) i les seves companyes van aconseguir l'or internacional
Maria López (esq.) i les seves companyes van aconseguir l'or internacional | RFEK

Maria López, del Club Karate Montornès, va aconseguir una medalla d'or a la primera ronda de les Series A, una competició internacional que ha començat l'any a Atenes (Grècia). La karateka va acabar en primera posició a la categoria de kata per equips, juntament amb les seves companyes habituals Raquel Roy i Lidia Rodríguez.

Les tres karatekes, que formaven un dels equips de la selecció espanyola, es van plantar a la final després de superar les dues primeres rondes amb solvència. En el moment decisiu, López i les seves companyes van aconseguir 43 punts, superant a l'equip de Perú per 1,3 punts. Així, Maria López va aconseguir una nova medalla internacional pel seu palmarès, a una competició on ja suma diversos podis.

La del CK Montornès també va participar en la modalitat de kata individual, on va superar les tres primeres rondes, però va quedar eliminada a les semifinals. La seva actuació li val l'onzè lloc a la classificació final de la categoria individual, després de quedar-se a una ronda de les medalles.

Edicions locals