El comerç local sorteja 10.000 € en vals de compra per Nadal

El sorteig és la iniciativa principal de la campanya comercial nadalenca

Economia

La campanya de Nadal es va presentar a l'ajuntament
La campanya de Nadal es va presentar a l'ajuntament

L'Ajuntament i la Unió de Botiguers van presentar dimecres la campanya del comerç local per aquestes festes de Nadal. L'acte principal tornarà a ser el sorteig de vals de compra, que en aquesta ocasió repartirà 10.000 € dividits en 177 premis per la gent que compri al municipi durant les pròximes setmanes.

Hi haurà cinc categories de premis, repartides en 2 de 500 €, 5 de 200 €, 20 de 100 €, 100 de 50 € i 50 de 20 €. Per participar en el sorteig cal fer servir la targeta moneder o l'aplicació Montornès Som Comerç en les compres realitzades als establiments del poble entre el 12 de desembre i el 5 de gener. El sorteig es farà el dia 22 de gener i els guanyadors disposaran de cinc mesos per poder gastar els vals a les botigues de Montornès.

El regidor d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç, Jordi Delgado, explica que la campanya és una de les iniciatives sortides de la Taula de Comerç, creada a principis d'any. El regidor detalla que la campanya comença ara a Nadal, però es pretén que sigui atemporal i que també inclou material gràfic: "Posarem banderoles als fanals amb un triple missatge, humanitzar els comerciants, fer valdre els eixos comercials i dotar de valors al comerç local".

Raquel Marco, dinamitzadora de la Unió de Botiguers, destaca que amb aquesta campanya "els diners es quedaran al poble, en una època en la qual el comerç de Montornès ho necessita molt". La dinamitzadora afirma que el sorteig ja va funcionar "molt bé" l'any passat i per això es repeteix la idea.

Més actes festius

La Unió de Botiguers té previstes més activitats durant la campanya nadalenca. Les principals seran el diumenge 18 de desembre, un festiu d'obertura comercial. Per aquest dia, l'entitat prepara diverses activitats al centre urbà com activitats infantils, un espectacle de pallassos o un fotomaton al carrer de Jaume Balmes.

La Unió de Botiguers també estarà present a altres actes com l'encesa de llums del 14 de desembre o la cavalcada de Reis i en els pròxims dies decorarà els eixos comercials, com els carrers de Jaume Balmes i Major, amb ornaments nadalencs.

 

Edicions locals