Volumont recull joguines per a les famílies més necessitades

Les aportacions es poden fer a diversos equipaments del municipi fins al 16 de desembre

Societat

Un any més, en apropar-se les dates de Nadal, l'associació solidària Volumont ha iniciat la tradicional campanya de recollida de joguines que es repartiran a infants de famílies vulnerables del municipi. Les joguines es poden lliurar a diversos equipaments fins al 16 de desembre.

La campanya Un somriure per a tothom que l’Associació de Voluntariat Social de Montornès Volumont, amb la col·laboració de l’Ajuntament, ha posat en marxa pretén arribar a prop d’un centenar d’infants de famílies necessitades del poble i més d’una vintena de persones grans usuàries del menjador social.

Les joguines noves o usades i en bon estat i el material escolar i d’higiene es poden dipositar a diversos equipaments als calaixos que s'hi han habilitat. En concret, es pot portar el material a la Biblioteca, el Casal de Cultura, els casals de gent gran Centre i Nord, la Llar d'Infants Pública El Lledoner i les escoles d’Infantil i Primària.

També hi ha guardioles per poder fer aportacions en efectiu. N'hi ha als establiments Frutos Secos Ike (carrer Major) i Pollería Angelita (mercat de Montornès Nord).

Volumont farà arribar el material recollit a les famílies del poble que més ho necessiten, sota la coordinació del Departament municipal de Serveis Socials.

Edicions locals