Marc Fuentes, guanyador del Premi Inclusiu de l'Esport Català

El montornesenc va guanyar el guardó individual a la gala d'Onat Foundation

Esports

Marc Fuentes va recollir el guardó a la gala celebrada a Barcelona
Marc Fuentes va recollir el guardó a la gala celebrada a Barcelona | Onat Foundation

L'entrenador Marc Fuentes va recollir dijous passat el guardó individual dels Premis Inclusius de l'Esport Català 2022, uns reconeixements atorgats per Onat Foundation, una fundació de Parets. La quarta edició de la gala es va celebrar a la seu de l'INEFC, de Barcelona i va reconèixer nou projectes més, tant individuals com col·lectius.

El premi individual, estrenat aquest any, va ser pel montornesenc Marc Fuentes, de 23 anys, per la seva tasca com a entrenador del primer equip adaptat de futbol del CF Vilanova del Vallès i com a part del cos tècnic de la base del RCD Espanyol. Un emocionat Fuentes va recollir el premi, que reconeix el seu projecte personal d'inclusió mitjançant el futbol. El guardó inclou també una beca econòmica perquè el premiat pugui seguir desenvolupant el seu projecte.

La gala esportiva va comptar amb Anna Caula, secretària general de l’Esport i l’Activitat física, de la Generalitat, i Francesc Colomé, president d'Onat Foundation, que va es va mostrar "orgullós de fer visible, allò que moltes vegades és invisible. L'esport ens fa iguals. Si hem aconseguit fer-ho visible ja ens trobem recompensats". Durant la gala es van fer mencions de record i estima cap al paretà Sergi Mingote, impulsor dels Premis Inclusius de l'Esport Català.

Edicions locals