La Mitja Montornès 2023 serà el 26 de març

La cursa vallesana tornarà amb ple de participants i sense restriccions COVID

Esports

La Mitja tornarà a celebrar-se el 26 de març
La Mitja tornarà a celebrar-se el 26 de març | JL.R.B.

La Mitja Montornès ja té data per la seva 28a edició, el diumenge 26 de març de 2023. La cursa celebrarà un cop més els seus habituals recorreguts de 21 km i de 6 km i ho farà en les condicions prepandèmiques, amb tots els participants i sense limitacions en els serveis oferts.

El recorregut de la prova de 21 km recorrerà els municipis de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca, mentre que la de 6 km es quedarà als dos primers. La sortida serà a les 10 h de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes de Montornès.

La Mitja de 2023 no tindrà cap limitació de participants ni restriccions per la COVID, després de tres anys convulsos amb cancel·lacions i una edició diferent de l'habitual. Per tant, la prova tornarà a comptar amb tots els serveis com les activitats infantils, les dutxes o el plat de pasta en finalitzar el recorregut.

La cursa també ha anunciat que per la 28a edició tornaran a col·laborar amb Creu Roja, juntament amb l'empresa Henkel. En aquest aspecte, es faran diverses activitats i campanyes de recaptació que es destinaran a projectes socials a tota la comarca.

Les inscripcions s'obriran pròximament, en una data encara pendent de confirmar pel Club Atletisme Montornès.

Edicions locals