L'actor Pep Plaza, plat fort de la gresca

El mataroní ja va ser el cap de cartell de la festa major d'estiu com a pregoner i en aquest cas representarà l'espectacle 'Ara més'

Cultura

Un dels plats forts de les festes de Sant Sadurní és l’actor i humorista mataroní Pep Plaza, qui torna a Montornès després de protagonitzar el pregó de la darrera Festa Major, ara fa dos mesos. El diumenge 27 de novembre (18 h) actuarà al Teatre Margarida Xirgu amb el seu espectacle d'imitacions Ara més, acompanyat del pianista Nito Figueras.

Al teatre montornesenc hi interpretarà un monòleg amb tantes veus que no semblarà un monòleg. Plaza convertirà el seu món de personatges en un fil teatral que comença i no se sap ben bé on acaba. Tots els personatges sortiran de la veu de Pep Plaza, de qui tothom té interioritzades imitacions mítiques als programes Crackòvia i Polònia de TV3 de personatges com el Pep Guardiola, el Jordi Pujol, el Lluís Canut, el Quim Monzó, el Bertín Osborne...–. L'artista esdevindrà alhora narrador i testimoni d'excepció d'aquest munt d’històries encadenades i desencadenades que hi tindran lloc dalt de l’escenari. Tot plegat es tracta d'un xou que va crear per celebrar els seus 25 anys com a artista.

Instruments de joguina en acció a 'La bona vida'

El grup 2princesesbarbudes representarà La bona vida al Margarida Xirgu dimarts a les 17 h. Es tracta d'un xou de música, teatre i humor perquè les famílies celebrin la festa de Sant Sadurní, amb un repertori de cançons pop plenes d’humor tocades amb instruments petits i de joguina.

Música dels 60, 70 i 80 al guateque 'Que nos quiten lo bailao'

El soterrani del Margarida Xirgu serà l'escenari del guateque Que nos quiten lo bailao de l'Associació Fotogràfica Montornès, una activitat que estava prevista per a la festa major d'estiu però que va quedar ajornada per la pluja. L'entitat local oferirà dissabte de 22 h a 2.30 h una sessió de discjòquei per ballar música dels anys 60, 70 i 80. Hi haurà servei de barra a preus populars i es demana al públic que porti el seu got reutilitzable de plàstic. 

Edicions locals