Doble presentació esportiva per aquest cap de setmana

El CB Vila de Montornès i el Club Patí gaudiran d'unes jornades amb el seu públic

Esports

El club de bàsquet viurà novament la festa de la presentació
El club de bàsquet viurà novament la festa de la presentació | CB Vila de Montornès

Dos clubs esportius del municipi celebraran la seva presentació oficial de la temporada aquest cap de setmana, aprofitant les festes de Sant Sadurní. Són el Club Bàsquet Vila de Montornès i el Club Patí, que muntaran les seves festes el diumenge i el dissabte respectivament.

El club de bàsquet organitzarà el seu habitual xou de presentació el diumenge al pavelló de Les Vernedes. La jornada començarà al matí amb els partits de lliga dels equips del club. Els plats forts arribaran a la tarda, amb els partits dels dos equips Specials contra els conjunts de l'Escola Rel, un centre d'educació especial de Barcelona. Els conjunts inclusius jugaran a les 15.30 h i a les 16 h.

La presentació pròpiament dita començarà a les 17 h i comptarà amb una exhibició d'esmaixades del grup Street Airlines. Un cop acabada la presentació, el conjunt sots 21 tancarà la jornada amb el seu partit contra el CB Premià de Dalt.

Per la seva part, el CP Montornès farà l'exhibició el dissabte a les 18 h a El Sorralet. Les prop de 80 patinadores de l'entitat mostraran algunes de les coreografies individuals i en grup que practiquen al club i amb les quals competeixen a diversos tornejos. 

Edicions locals