La Milla Urbana d'atletisme se celebra per primer cop per Sant Sadurní

La cursa del CA Montornès és un dels actes esportius de les festes de tardor

Esports

La milla estrenarà les noves pistes d'atletisme
La milla estrenarà les noves pistes d'atletisme | CA Montornès

Les festes de Sant Sadurní arriben amb molts actes esportius. Entre ells destaca la Milla Urbana del CA Montornès, que es farà en una data gens habitual per la prova que se sol celebrar per la Festa Major. Tennis, karate, escacs i altres esports també tenen el seu espai al programa.

La Milla Urbana celebra la seva 25a edició, però ho farà amb la denominació de 1a Milla de Sant Sadurní. La prova, habitual de Festa Major, va haver de traslladar-se al novembre per la reforma de les pistes d'atletisme i se celebrarà per primer cop per les festes del patró de Montornès. La cursa començarà a les 10 h a les pistes d'atletisme i comptarà amb diverses categories.

A banda de l'atletisme, Sant Sadurní també tindrà altres activitats esportives com l'Open de Tennis del CT Montornès. La competició es disputarà durant tot el cap de setmana a les pistes municipals. Diumenge seguiran els esports amb una exhibició del Club Karate. Els i les esportistes del club ensenyaran els seus moviments de kata i kumite a El Sorralet des de les 10 h. L'activitat esportiva acabarà el dilluns al matí, amb un campionat d'escacs. El CE Montornès organitzarà aquest nou torneig des de les 11 h a la plaça de Pau Picasso.

Més actes al desembre

El programa de les festes de tardor també inclou alguns actes durant les setmanes següents. El Club Petanca Sant Sadurní de Montornès celebrarà dos tornejos del seu esport els dies 6 i 8 de desembre, a les pistes municipals de petanca. Finalment, el Club Montornès Futbol Taula celebrarà un torneig del Circuit Català el diumenge 18 a El Sorralet.

 

 

Edicions locals