L'Ajuntament fa obres de millora a dos punts de Montornès Nord

Es repararà la vorera del carrer Vallès i es renovarà una canonada d'aigua potable al carrer Llibertat

Societat

L'Ajuntament fa obres de millora a dos punts de Montornès Nord FOTO: Ajuntament de Montornès
L'Ajuntament fa obres de millora a dos punts de Montornès Nord FOTO: Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament iniciarà aquesta setmana dues actuacions de millora al barri de Montornès Nord. D'una banda, es repararà la vorera del carrer Vallès i, de l'altra, es renovarà una canonada d'aigua potable al carrer Llibertat.

Aquest dilluns s'inicien les obres de reparació i manteniment de la vorera del carrer del Vallès, entre el carrer de Federico García Lorca i el passatge de Maria Aurèlia Capmany. Es tracta de renovar el paviment que, amb el pas del temps, havia perdut les propietats antilliscants.

Els treballs inclouen la demolició del paviment antic i la seva substitució per una capa de 15 cm de gruix de formigó i nou. L’acabat incorpora quars gris antilliscant.

Els accessos als aparcaments amb gual de les finques de la franja afectada estaran oberts i només hi ha previsió d’alguna afectació puntual.

S'han contractat les obres a l’empresa Excavacions i Obres Públiques Requena, SA per un import de 7.466,47 € (IVA inclòs) i tenen una durada prevista de dues setmanes.

El dimarts 15 començaran les obres de renovació de la canonada d’aigua potable al tram del carrer de la Llibertat que va dels blocs 5 al 8 per la part que dona a la plaça de Lluís Companys. Es traslladarà la canonada per poder-hi accedir fàcilment en la realització de tasques de manteniment.

Les obres tenen una durada prevista de dues setmanes i van a càrrec de l’empresa pública GIACSA. Estan incloses dins el Pla de Reposició i Millores de la xarxa anual per al 2022.

Mentre durin les feines no es podrà circular ni aparcar entre els blocs 1 i 8 del carrer de la Llibertat, per la banda de la plaça de Lluís Companys.

Edicions locals