Sergi Martínez (ERC): 'El govern de Montornès no està complint els compromisos com voldríem, hi ha molt marge de millora'

El candidat d'ERC a Montornès participa en una trobada amb la secretària general del partit, Marta Rovira, a Ginebra

Política

Sergi Martínez (ERC): 'El govern de Montornès no està complint els compromisos com voldríem, hi ha molt marge de millora'
Sergi Martínez (ERC): 'El govern de Montornès no està complint els compromisos com voldríem, hi ha molt marge de millora'

Un grup de candidats del Vallès Oriental a les eleccions municipals de l'any que ve –entre els quals el cap de llista d'ERC a Montornès, Sergi Martínez– han viatjat a Ginebra per mantenir una reunió de treball amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

Durant la trobada, els alcaldables han transmès a Rovira alguns dels reptes concrets dels seus municipis i s'han posat sobre la taula les prioritats i necessitats de la comarca. "El Vallès Oriental és una comarca diversa travessada per moltes infraestructures que té reptes en mobilitat, transport públic i connectivitat entre nuclis", explicava la secretària general d'ERC en una roda de premsa posterior a la reunió via Internet. En aquest sentit, Rovira reiterava l'oposició del partit al projecte de Quart Cinturó i destacava la necessitat de fer compatible la convivència del sector industrial i el patrimoni natural de la comarca.

Potenciar l'equilibri territorial per arribar tant als grans municipis com també als molts nuclis disseminats existents; invertir més en formació professional i executar el Pla Estratègic del Circuit, són algunes de les prioritats que Rovira va esmentar.

Sobre les candidatures al Vallès Oriental, Rovira assegurava que ERC treballa perquè reflecteixin la diversitat de la societat i per la feminització, amb "un 40% de les caps de llista que són dones". "Hi ha molta il·lusió i projectes i cal que tinguem una oportunitat per poder-los portar a terme", afegia la líder republicana, qui reclamava com a necessària un "regeneració política" a municipis i ciutats on "fa molts anys que governen els mateixos".

En la seva intervenció, el candidat d'ERC a Montornès destacava la necessitat que la ciutadania de Montornès "recuperi la il·lusió cap al poble i el seu Ajuntament". Martínez recordava que ERC ha donat suport a la votació de pressupostos del govern local dels comuns, però admetia que "no s'estan complint els compromisos tal com voldríem, hi ha molt marge de millora".

Sobre les prioritats al municipi, Martínez parlava de la necessitat d'atendre col·lectius com la gent gran, sobretot aquells més vulnerables, i de proporcionar "les millors escoles i ensenyament públic als nostres infants i joves perquè tinguin un futur digne", deia. També feia referència a la millora de l'estat de la via pública. "Ens diuen que el poble està brut i deixat i cal solucionar-ho", assegurava.

Edicions locals