El CEM Les Vernedes ja compta amb noves pistes d'atletisme

Els i les atletes han estrenat la nova superfície amb unes setmanes de retard

Esports

Les noves pistes destaquen pel seu color blau
Les noves pistes destaquen pel seu color blau | Club Atletisme Montornès

Les noves pistes d'atletisme del CEM Les Vernedes ja estan llestes pel seu ús. Els i les atletes del CA Montornès ja han pogut provar la nova superfície, que arriba unes setmanes més tard del previst, ja que havia d'estar instal·lada pel setembre.

Les pistes d'atletisme són del mateix material que les antigues i mantenen les seves característiques, tot i el canvi clarament visible de color, ja que han passat d'una superfície vermellosa a una totalment blava.

Les obres tenien una durada prevista de sis setmanes i havien d'acabar al setembre, a punt per a la nova temporada d'atletisme. Però la reforma s'ha allargat i no s'ha pogut finalitzar fins ara, al novembre.

Ara, els membres del Club Atletisme i del Club Triatló ja podran tornar a entrenar al seu espai habitual, després d'haver hagut de buscar alternatives per tot el municipi.

Estrena a les pistes de tenis

Les pistes d'atletisme no han estat l'única instal·lació esportiva en renovar-se recentment. Les pistes de tenis també van estrenar fa uns dies la seva nova superfície. La reforma era necessària pel mal estat de la instal·lació després d'anys d'ús i per evitar els problemes que es generaven a l'hivern amb les gebrades.

La nova superfície és de pista ràpida, una de les més habituals al tenis actual. Amb les obres també s'han canviat les tanques i la il·luminació de la instal·lació. 

Edicions locals