Dues medalles per Miquel Corbera al Campionat del Món de Trail

El montornesenc ha aconseguit una plata i un bronze per equips a Up & Down i pujada vertical

Esports

Miquel Corbera torna de Tailàndia amb dues medalles
Miquel Corbera torna de Tailàndia amb dues medalles | José Miguel Muñoz

L'atleta Miquel Corbera s'ha penjat dues medalles amb la selecció espanyola al Campionat del Món de Trail, celebrat a Tailàndia. El de Montornès formava part dels equips per les proves d'Up & Down i pujada vertical, on el conjunt espanyol ha acabat en segona i tercera posició respectivament. 

La primera prova per Corbera va ser la pujada vertical el divendres. El montornesenc va finalitzar en 13a posició individual amb una marca de 50.49 minuts, però a la classificació per equips va entrar al podi en tercer lloc, juntament amb Alejandro García, Oriol Cardona i Guillermo Albert.

El diumenge, Miquel Corbera va tenir la seva segona prova, la d'Up & Down. Aquest cop, l'atleta va parar el cronòmetre en 43.44 minuts i va assolir la 19a plaça individual. El de Montornès va tornar a compartir equip amb Andreu Blanes i, de nou, amb García i Cardona, aconseguint entre els quatre la medalla de plates a la categoria per equips.

Amb aquestes dues medalles, Miquel Corbera tanca una gran temporada per a ell, que va començar amb la victòria a la Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i ha acabat com a campió d'Espanya, quart a l'Europeu i doble medallista del món de trail.

Edicions locals