José Montero tornarà a optar a l'Alcaldia de Montornès

Montornès en Comú el ratificarà com a candidat el pròxim 7 de novembre

Política

| Aj. Montornès

José Montero tornarà a presentar-se com a candidat a l'Alcaldia de Montornès del Vallès en les pròximes eleccions municipals del maig de 2023. L'actual alcalde opta a la reelecció després de 13 anys al capdavant del govern local.

Montero ha estat regidor de manera ininterrompuda a l'Ajuntament de Montornès des del 1999, primer sota les sigles de la coalició ICV-EUiA i més endavant sota el paraigua dels comuns. En les eleccions de 2007, tot i encapçalar la força més votada, no va poder accedir a l’Alcaldia per un pacte a darrera hora del PSC, CiU i PP. En els comicis de 2011 va aconseguir la majoria absoluta, que va revalidar el 2015. A les eleccions de 2019 va perdre la majoria absoluta, però va retenir l'Alcaldia amb un govern en minoria.

Montornès en Comú té previst ratificar la candidatura de Montero el pròxim dilluns 7 de novembre en assemblea general i l'acte públic de presentació es farà el diumenge 13 de novembre a les 12 h a la plaça Pau Picasso.

Sota el lema Sumar per guanyar, l’acte comptarà amb la presència de la diputada al Congrés per En Comú Podem Aina Vidal. En acabar, els assistents podran gaudir d’un pica-pica amb l’alcalde i els regidors i regidores del partit. En cas de pluja, l’acte es farà al teatre Margarida Xirgu.

 

Edicions locals