Álex Jiménez serà el candidat de Cs a l'Alcaldia de Montornès

El cap de llista, que va ser el número 3 de la candidatura el 2019, subtitueix Àngels Menchen

Política

Álex Jiménez, candidat de Cs, al centre de la imatge
Álex Jiménez, candidat de Cs, al centre de la imatge

Álex Jiménez serà el candidat a l’Alcaldia de Montornès del Vallès a les eleccions municipals de 2023. Jiménez, qui ja va formar part de la llista del partit taronja el 2019, substituirà al capdavant de la candidatura l'actual regidora Àngels Menchen, que ha estat la cap de llista des dels comicis de 2011.

Álex Jiménez és el nom que ha triat l'agrupació de Mollet –a la qual pertany Montornès–, i que ha estat validat pel comitè autonòmic del partit, després que Menchen hagi demanat el relleu. Tant el partit com el candidat han reconegut la tasca de l'encara regidora de Cs en tots aquests anys al Consistori. "Ha fet una oposició constructiva i ha demostrat que som un partit útil al municipi", ha dit Jiménez durant la presentació a la premsa de la seva candidatura aquest dimecres, una roda de premsa que ha comptat amb la presència del diputat de Cs al Parlament de Catalunya, Matías Alonso.

Jiménez, de 35 anys i nascut a Viladecans, fa vuit anys que viu –i dotze que hi treballa– a Montornès, on ha format la seva família. Treballa a l'empresa química Ricardo Molina al departament de mostres i com a encarregat de magatzem. Fa sis anys que es va afiliar a Ciutadans i en les eleccions de 2019 va ser el número 3 de la candidatura taronja a Montornès.

Jiménez ha assegurat que el seu objectiu és “continuar fent polítiques útils i liberals, d'interessos comuns, amb propostes que facin front a les necessitats presents i futures i demostrar que som alternativa de govern”. L'alcaldable ha remarcat que enguany el municipi ha patit “vandalisme, incendis en naus, cotxes i contenidors” i és per aquesta raó que ha anunciat que bona part de les seves polítiques aniran destinades a millorar la seguretat de Montornès.

Per la seva part, el diputat liberal Matías Alonso ha donat suport a Jiménez com a candidat perquè volen “continuar sent la veu de milers de ciutadans de Montornès que volen una política realista, que toqui de peus a terra i que fugi del populisme”. Segons Matías, el partit aspira "com a mínim" a mantenir la representació a l'Ajuntament, on actualment tenen un regidor, però es marca com a objectiu augmentar aquesta representativitat perquè "volem influir en les polítiques del municipi i obrir els horitzons més enllà dels partits d'esquerres que han governat al poble".

Edicions locals