Lambert Botey guanya el primer premi de fotografia sobre lactància materna

El segon premi ha estat per Verónica Pérez i el premi per votació popular, per a Mireia Puig

Societat

La imatge guanyadora del primer premi del concurs de lactància materna, 'Felicitat' de Lambert Botey
La imatge guanyadora del primer premi del concurs de lactància materna, 'Felicitat' de Lambert Botey | Cedida per l'Hospital de Granollers

Coincidint amb la celebració de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, s’ha organitzat la 12a edició del concurs de fotografia obert a la ciutadania i a tots els professionals i usuaris de l'Hospital de Granollers, amb l’objectiu de promoure i sensibilitzar als futurs pares i mares sobre els beneficis de la lactància materna.

D'entre les 45 fotografies que s'han rebut durant aquesta edició, s'han triat 3 guanyadors; el primer i segon premi s'ha deliberat a través d’un jurat format per membres de la Comissió de Lactància, que està constituïda per professionals de l’Hospital i l’ASSIR de Granollers, i el tercer s'ha triat per votació popular en el marc de la III Jornada d'Actualització en Lactància Materna celebrada durant el dia d’avui.

Així, el primer premi ha estat per a Lambert Botey, amb la imatge Felicitat; el segon, per a Verónica Pérez i la foto Enfrontant les dificultats de l'alletament, i el premi per votació popular ha estat per la fotografia Mirades de complicitat de Mireia Puig.

La promoció de la lactància materna és una tasca que l’equip de l’àrea maternoinfantil i pediatria de l’Hospital porta a terme des de l’any 1999, i que ha estat reconeguda amb el guardó IHAN (Iniciativa per a la Humanització de l’Assistència al Naixement i la Lactància).

El premi compta amb la col·laboració de l'empresa del sector de la puericultura Playgroup, que atorga el primer premi, una cadira de passeig.

Edicions locals