Comencen les obres per millorar l'aparcament del recinte firal

Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos

Societat

Comencen les obres per millorar l'aparcament del recinte firal
Comencen les obres per millorar l'aparcament del recinte firal | FOTO: Ajuntament de Montornès

Un cop acabada la festa major, l'empresa Metrovacesa ha iniciat els treballs de millora de la finca del recinte firal, on s'habilitarà un espai d'aparcament. Les obres tenen una durada prevista de tres mesos.

Aquests dies s’han posat en marxa les obres de millora de la finca que ocupa el recinte firal, a l’avinguda d’Ernest Lluch. El projecte d'arranjament del parc firal i el seu entorn té l'objectiu de millorar la imatge del descampat situat entre les avingudes d'Ernest Lluch i de la Llibertat i el riu Mogent destinat a aparcament, amb una millor ordenació i qualitat de l'espai.

Les feines es duen a terme gràcies al conveni signat entre l’Ajuntament i la promotora Metrovacesa. El document estableix que Metrovacesa executarà totes les obres de millora i que, un cop acabades, cedirà l’espai a l’Ajuntament, de manera que la zona passarà a ser de titularitat municipal. 

El projecte inclou la renovació del paviment, la instal·lació d’un nou enllumenat públic i l’enjardinament. Es crearan diferents espais separats per jardineres que serviran per ordenar la zona i els usos, crear ombres i millorar l’aspecte del recinte.

Està previst que les obres durin 3 mesos, durant els quals no es podrà fer ús de l'espai afectat per aparcar, però sí que es podrà continuar utilitzant la resta d’espais adjacents. 

Edicions locals