Eva Díaz tornarà a encapçalar la llista del PSC a l'Alcaldia de Montornès

L'assemblea de l'agrupació local l'ha triat aquest dimarts amb un 96% dels suports

Política

Eva Díaz tornarà a encapçalar la llista del PSC a l'Alcaldia de Montornès
Eva Díaz tornarà a encapçalar la llista del PSC a l'Alcaldia de Montornès | FOTO: PSC Montornès

L'actual regidora i portaveu del grup municipal del PSC, Eva Díaz, tornarà a ser la candidata dels socialistes a l'Alcaldia de Montornès en les eleccions municipals del pròxim mes de maig.

L'assemblea de l'agrupació local del PSC celebrada aquest dimarts al vespre ha triat Díaz per una àmplia majoria, amb un 96% dels suports. La socialista, que ha estat l'única candidata en el procés de selecció de cap de llista, encapçalarà per tercer cop consecutiu la candidatura del PSC, després de fer-ho a les eleccions de 2015 i de 2019. "Tirem endavant i amb molta il·lusió. Aquest resultat de l'assemblea m'enforteix i em sento validada per tirar endavant la candidatura", explica Díaz.

Tot i que encara s'ha de definir els eixos de la campanya electoral, Díaz avança que una de les línies principals serà "posar èmfasi en el fet que Montornès necessita un canvi". La socialista considera que l'actual govern dels comuns està "esgotat" i que "no està fent les coses de manera adequada, segons el nostre parer". "Montornès mereix un canvi amb noves maneres de fer i l'alternativa som nosaltres", assegura Díaz, qui confia a millorar els resultats aconseguits el 2019. "Crec que aquesta vegada tenim a tocar l'Alcaldia, ho veiem com una realitat possible", opina.

Presentació pública de la candidata

El PSC aprofitarà la festa major per fer la presentació pública de la seva candidata a l'Alcaldia. Serà aquest dissabte, a les 13.30 h, a la carpa que el PSC munta al recinte firal.

Edicions locals