El sènior de l'AE Montornès jugarà a Tercera Catalana

El club va trencar l'acord amb el CFS La Unión de Santa Coloma per motius econòmics

Esports

L'AE Montornès en un dels seus última partits de la temporada passada
L'AE Montornès en un dels seus última partits de la temporada passada

Canvi de rumb pel sènior de l'AE Montornès de futbol sala. El club va trencar l'acord amb el CFS La Unión de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant el qual l'equip montornesenc va arribar a Divisió d'Honor. Per tant, ara el sènior tornarà a començar de nou des de Tercera Catalana, la divisió més baixa.

El trencament de l'acord va arribar per part de l'entitat montornesenca i es deu principalment a "motius econòmics", segons explica Alfonso Moli, membre de la junta de club.

La ruptura de l'acord provoca que l'AE Montornès perdi part de l'equip, però ha aconseguit mantenir una bona base amb uns sis jugadors que s'han quedat al club. L'equip el completaran "nois del juvenil i nous fitxatges", comenta Moli. També canviarà l'entrenador, qui serà un nou fitxatge pel club encara pendent de confirmar.

Tornar a Divisió d'Honor en 3 o 4 anys

Alfonso Moli té clar l'objectiu per aquesta temporada: "La meta és l'ascens a Segona". El del club montornesenc creu que tenen "equip de sobra per pujar", però reconeix que no saben com és "el nivell de la Tercera actual". De moment, Moli afirma que la temporada va bé: "L'equip porta un parell de setmanes entrenant i realitzant amistosos de pretemporada".

Però els plans de l'AE Montornès van més enllà d'aquesta temporada: "Volem arribar a Divisió d'Honor o a categories nacionals en uns 3 o 4 anys", afirma Moli.

Edicions locals