Les obres per al futur aparcament del recinte firal començaran després de la festa major

El terreny es pavimentarà i s'hi instal·larà il·luminació

Societat

Les obres per arranjar el recinte firal i habilitar-hi un espai d'aparcament començaran després de la festa major. Així ho explicava l'alcalde, José A. Montero, durant el ple de la setmana passada.

El projecte d'arranjament del parc firal i el seu entorn té l'objectiu de millorar la imatge del descampat situat entre les avingudes d'Ernest Lluch i de la Llibertat i el riu Mogent destinat a aparcament.

"Quan aquest espai estigui urbanitzat generarà un efecte d'aparcament dissuasori de molta més qualitat que no l'actual descampat", apuntava Montero.

L'arranjament es farà en 5.883 m2 de la parcel·la de sòl no urbanitzable i se centrarà en el trencament espaial del descampat actual per mitjà de franges de vegetació que organitzin la parcel·la. El terreny es pavimentarà amb dos tipus de paviments: sauló compactat (similar al paviment que hi ha actualment), i sauló sòlid que es planteja en la franja més propera a la ciutat, un 35% del terreny. El 65% restant serà de vegetació i amb sauló compactat. El projecte contempla la il·luminació de l'espai i preveu que la zona pugui continuar acollint possibles fires i altres activitats.

El pressupost per a l'arranjament de l'espai és de 569.960 €.

 

Edicions locals