Tres detinguts acusats de robatoris a Montornès

Dos són els presumptes autors de diversos robatoris a l'interior de vehicles

Societat

| FOTO: Ajuntament de Montornès

La Policia Local de Montornès va dur a terme la setmana passada tres detencions de persones acusades de robatoris a la població.

Després de diversos dies d’investigació, la matinada de dimecres, la Policia Local va poder detenir dues persones en el moment que estaven robant en un vehicle a l’entorn del recinte firal. Atenent al modus operandi i a les indagacions realitzades, se’ls acusa també del robatori perpetrat recentment a altres vehicles. Els detinguts són un home resident a Montornès i una dona veïna de Mollet. Tots dos tenen antecedents penals i, després de ser lliurats als Mossos, van passar a disposició judicial, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

D’altra banda, dijous, cap a les 23 h, una parella va requerir la Policia Local després de ser víctima d’un robatori amb violència i intimidació. La parella va haver de ser atesa a l’Hospital de Granollers. La Policia va detenir un home a la zona centre del poble com a presumpte autor dels fets. El detingut, veí de Montornès i sense antecedents penals que se sàpiguen, va passar a disposició judicial divendres.

Edicions locals