Maneta de medalles pel CA Mollet per finalitzar l'any

El club aconsegueix cinc metalls entre el Catalunya absolut i l'Espanya promeses

Esports

Dolça setmana pel Club Atlètic Mollet (CAM) per posar punt i final a aquesta temporada 2011-2012. L'entitat molletana va sumar una cinc medalles entre el Campionat de Catalunya Absolut, disputat a les Pistes del Tub de Granollers entre el 7 i 8 de juliol, i el Campionat d'Espanya Promeses, celebrat a Toledo aquest cap de setmana. Ainata Acevedo, Carmen Sánchez Silva Íngrid Andrés i Adrià Burriel per partida doble van ser els triomfadors que van pujar als podis.

A la cita a la capital de la comarca els molletans van demostrar el seu potencial en les proves de velocitat. Als 100 metres masculins Adrià Burriel va quedar campió amb una marca de 10.64 segons. D'altra banda, la paretana Íngrid Andrés va pujar al tercer lloc després de completar la final en gairebé 12 segons i mig. Per davant seu va quedar l'atleta del FC Barcelona Paula Llistosella, que fa una setmana va participar al Campionat del Món junior de Barcelona.

Aquests resultats van despertar l'alegria i admiració en el si del club. El velocista veterà Marcos Venteo va declarar amb rotunditat que el CA Mollet "és el millor equip de velocitat de Catalunya". D'altra banda, Pablo Parrado va afirmar que se sentia "orgullòs de pertànyer al club amb la tercera noia i el corredor més ràpids de Catalunya".

Tres medalles a Toledo  
El cap de setmana també va ser productiu. A la capital manxega els molletans van demostrar el seu potencial a les curses de velocitat, tal com havia succeït unes setmanes abans a Granollers. Així doncs, Ainara Acevedo va ser subcampiona dels 400 metres tanques, Carmen Sánchez Silva va quedar tercera als 200 metres llisos i Adrià Burriel va ser bronze als 100 metres.

Edicions locals