El punk-rock torna a Montornès amb El Vallès Escrema Fest

L'Associació Músics Masferrer en celebra la cinquena edició

Cultura

Gürtel Club, la banda montornesenca del festival de l'Associació Músics Masferrer
Gürtel Club, la banda montornesenca del festival de l'Associació Músics Masferrer | Gürtel Club

L'Associació Músics Masferrer Montornès organitza aquest dissabte a partir de les 19 h –les portes obriran a les 18 h– la cinquena edició d'El Vallès Es Crema Fest.

L'entitat local celebra a l'homònima masia montornesenca la cinquena edició d'aquest festival de punk-rock, i ho farà amb l'actuació de set bandes de música, amb una aposta per "bandes més grans, ja consolidades i que han tret un disc fa poc", la majoria d'elles de fora de la comarca i fins i tot uns de Saragossa –Los Bengala, els caps de cartell, que actuaran a la 1 h–, però sense oblidar l'essència local.

Així ho explica el secretari de l'entitat, l'Aaron Márquez, qui alhora és baixista de la Gürtel Club, la banda montornesenca que actuarà al festival (21 h). Márquez referma el gran nivell de l'escena musical que han programat, així com les ganes amb què ho encaren després de dos anys d'aturada per pandèmia. La resta de concerts aniran a càrrec de Serpent (19 h), Negativo (20 h), Againsters (22 h); Tiger Mosquito (23 h); i Super Heavy Bricks (0 h).

Les pròximes activitats que organitzaran seran a la tardor: per festa major faran un esdeveniment alternatiu a la masia; i al novembre tornarà una nova edició del Pakitos Fest.

Edicions locals