El CD Montornés Norte es reforça per la temporada vinent

L'equip està treballant per tenir fins a cinc fitxatges aquest estiu

Esports

La plantilla del CD Montornés Norte comptarà amb alguns canvis
La plantilla del CD Montornés Norte comptarà amb alguns canvis | CD Montornés Norte

Sergi Casanovas

El CD Montornés Norte es prepara per a la temporada 2022-2023 amb diversos canvis. L'entrenador David Cobo avança que l'equip té encaminats tres fitxatges i treballa en dos més, que s'anunciaran en els pròxims dies. D'altra banda, també hi haurà tres o quatre baixes, així que el club tindrà uns quants canvis aquest estiu.

El tècnic David Cobo afirma que ara es troben "acabant de concretar alguns fitxatges". Cobo reconeix que tenen tres fitxatges "pràcticament tancats", però que segueixen "analitzant nous jugadors" per veure si es poden incorporar al conjunt montornesenc. Sobre les baixes, el preparador reconeix que en tindran "tres o quatre", principalment de jugadors que deixen el futbol o que han patit lesions que els impedeixen continuar. 

Un grup complicat

Sobre els seus objectius per la temporada vinent, Cobo explica que ells es marquen "la salvació, com sempre" i que un cop aconseguida ja es plantejaran "quedar a les posicions capdavanteres". Tot i això, el tècnic reconeix que el desenvolupament de la temporada és molt imprevisible: "Depèn de moltes coses: de les dinàmiques, de les lesions o de si aconseguim tancar els fitxatges que volem, per exemple".

L'entrenador creu que aquest any tindran un grup difícil: "Han baixat tres de Segona al nostre grup i han canviat a dos de grup. És un grup bastant més difícil que l'any passat". Tot i això, Cobo creu que tenen "nivell a la plantilla", però remarca que "les temporades són molt llargues i influeixen moltes coses".

Edicions locals