Irene Toledo, la millor nota de la Selectivitat de l'institut Vinyes Velles

L'estudiant del centre montornesenc ha tret un 8,9 en la fase general de les PAU

Societat

Irene Toledo, la millor nota de la Selectivitat de l'institut Vinyes Velles
Irene Toledo, la millor nota de la Selectivitat de l'institut Vinyes Velles

La Irene Toledo ha estat l'alumna de l'institut Vinyes Velles que ha tret la millor nota de la Selectivitat a la fase general de les proves. La montornesenca ha tret un 8,9, nota que amb els dos 10 que va obtenir en les proves específiques de llatí i grec, li dona una puntuació final d'un 12,92. 

La Irene qui explica que es va assabentar de la nota el 28 de juny a la tarda, el primer dia que es podien consultar les notes, admet que "va quedar una mica sorpresa i que no s'esperava treure tan bona nota". De fet, aquestes excel·lents qualificacions també li han comportat les felicitacions de la seva família i de la seva professora de llatí i grec qui li va dir que n'estava "molt contenta".

Així mateix, comenta que a diferència de llatí i grec, proves on ha obtingut la màxima puntuació, l'examen que pitjor li va anar va ser el de castellà perquè "era el primer que feia i estava més nerviosa".

Amb tot, admet que a l'hora de fer els exàmens estava bastant tranquil·la i que era quan arribava a casa i es posava a estudiar per l'endemà quan més nerviosa es posava".

Ara, un cop passades les PAU i coneguda la nota, l'estudiant que vol estudiar Ciències de l'Antiguitat a la Universitat Autònoma de Barcelona, espera passar un estiu relaxat abans no reprengui les classes, aquest cop com a estudiant universitària.

Edicions locals