Montornès reconeix l'excel·lència acadèmica dels alumnes del municipi

La dotació total dels premis que atorga l'Ajuntament és de 3.600 euros

Societat

Montornès reconeix l'excel·lència acadèmica dels alumnes del municipi
Montornès reconeix l'excel·lència acadèmica dels alumnes del municipi | FOTO: Ajuntament de Montornès

L'Ajuntament ha lliurat els premis del curs 2020-21 en reconeixement de l’esforç de l’alumnat del municipi amb millors notes, uns guardons que es convoquen cada any per valorar l'esforç estudiantil en l'obtenció dels millors resultats.

Els premis, a més de valorar el nivell acadèmic de l'alumnat candidat, inclouen un component social que té en compte la renda familiar i millora les possibilitats de joves amb menys recursos. La dotació total és de 3.600 €.

A la convocatòria del curs 2020-21 s’hi van presentar 27 alumnes. Les persones guanyadores han estat:

· Millor nota a l’acabament d’un curs universitari: Sergio Fernández Pacheco (9,2 punts). Premi de 1.000 euros.

· Millor nota d’accés a la universitat: Saül Pocurull Placín (9,86 punts). Premi de 500 euros.

· Millor nota a l’acabament del Batxillerat: Garigna Romero Porro (10,41 punts). Premi de 500 euros.

· Millor nota a l’acabament de la Formació Professional: Fatoumata Gakou (9,7 punts). Premi de 500 euros.

· Millor nota a l’acabament del PFI-PTT: Mohammed Yunusah (9,25 punts). Premi de 500 euros.

· Millor nota a l’acabament de l’ESO per cada grup de l’Institut Marta Mata: Natalia García Lucena, 4t A (9.82 punts), Ariadna Sorribes Flores, 4t D (10,26 punts). Premis de 100 euros per grup.

· Millor nota a l’acabament de l’ESO per cada grup de l’Institut Vinyes Velles: Abril González Sabatés, 4t A (9.66 punts), Marc Hitar Alferez, 4t C (10,73 punts), Elsa Melo Gordillo, 4t D (8,55 punts). Premis de 100 euros per grup.

Treballs de recerca

A més de convocar els premis a l’excel·lència acadèmica, l’Ajuntament col·labora anualment en la promoció dels millors treballs de recerca elaborats per l’alumnat de 2n de Batxillerat. L'Ajuntament fa una aportació que permet dotar econòmicament tres premis, de 300, 150 i 75 euros, per als millors. Aquest curs 2021-22, per primera vegada, l'alumnat guanyador ha presentat els seus treballs en públic. 

El 1r premi ha estat per a Joan Miquel López Sánchez per Estudi del magnetisme i dels ferrofluids; el 2n premi, per a Nina Molano Carranza per Les bruixes i el feminisme, i el 3r premi ha estat per a Sergi Torrebadella Ortiz per Processus artisanal de brassage de la bière

Edicions locals