El nou parc esportiu de Montornès Nord obre les seves portes

L'espai compta, de moment, amb el Cruyff Court i diverses pistes de bàsquet i voleibol

Esports

Infants jugant al Cruyff Court del nou parc esportiu
Infants jugant al Cruyff Court del nou parc esportiu | Ajuntament de Montornès

El nou parc socioesportiu de Montornès Nord ja és una realitat. Les noves instal·lacions van obrir al públic el passat divendres, quan els nens i nenes del Casal municipal de Vacances van ser els primers a gaudir de l'espai. Ara, qualsevol persona ja en pot fer ús, tot i que la inauguració oficial serà al setembre.

El projecte del nou parc va començar l'any 2019 amb un procés de participació ciutadana per decidir que es feia amb els terrenys abandonats de l'antic camp de futbol de Montornès Nord. El projecte resultant és el que es va estrenar divendres, juntament amb algunes instal·lacions que es construiran en els pròxims mesos.

De moment, la part inaugurada és la primera fase que conté una pista de bàsquet, dues de minibàsquet, una de voleibol, una altra polivalent i el camp de futbol Cruyff Court. Aquesta última pista és una iniciativa conjunta de l'Ajuntament i la Fundació Cruyff que promou la pràctica segura de l’esport a l’aire lliure i la promoció de valors mitjançant l'esport.

La segona fase es desenvoluparà durant els pròxims mesos i inclou la construcció d'un skate park, zones de picnic i jocs infantils.

 

Edicions locals